CATMANDOON TALVIUUTUUDET NYT KAUPOISSA.

LAATUA HUIPUILTA HARRASTAJILLE

Olemme tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä Ski Sport Finland Ry:n kanssa. Urheilijat osallistuvat vahvasti lasketteluvaatteiden tuotekehitykseen ja -testaukseen, sekä kilpailevat Catmandoon vaatettamana. Erityisellä ylpeydellä suhtaudumme uusiin asuihin, jotka nähdään joukkueen päällä tämän sesongin lumilla. Nämä samat asut ovat jokaisen tyylikkään laskettelijan saatavissa jo nyt keväällä.

KOKONAISUUDESSA HYÖDYNNETTY HUIPPU-URHEILIJOIDEN OSAAMISTA

Tämän kauden tyylikkäin laskuasu on Catmandoon pääsuunnittelijan, Martti Kellokummun käsialaa. Suunnittelun lähtökohtana on lähdetty liikkeelle suomalaisuudesta ja suomalaisesta luonnosta, joka huokuu sinisen eri sävyinä – kuin talvitaivaan eri sävyt aamun sarastuksesta pimenevään iltaan. Vaikuttajina malliston rakentamisessa ovat Kellokummun oman, menestyksekkään urheilu-uran lisäksi toimineet Kalle Palander sekä tietenkin Ski Sport Finland Ry:n urheilijat.

palander_freestyle

RAJOITETTU ERÄ ENSI VUODEN MALLISTOA SAATAVILLA JO NYT

Ski Sport Finland Ry:n urheilijat laskevat lumenvalkoisilla housuilla, mutta kuluttajille on tarjolla tummansininen vaihtoehto. Mitoitus noudattelee skandinaavista linjaa, josta jokainen löytää itselleen sopivan koon. Talvelle 2018 on luvassa lisää värivaihtoehtoja, kun kauppohin saadaan mustavalkoinen ja vaaleanpunasävyiset versiot mallistosta.

Haluamme Catmandoon ominaisella ja suomalaiseen makuun sopivalla designilla innostaa ja kannustaa huippu-urheilijoita,  mutta ennenkaikkea jokaista suomalaista laskijaa, joka haluaa nauttia vauhdin hurmasta laadukkaissa laskuvaatteissa!

tuotteet

HANKI TÄMÄN KEVÄÄN TYYLIKKÄIMMÄT ASUT INTERSPORTIN VERKKOKAUPASTA TAI CATMANDOON JÄLLEENMYYJILTÄ

INTERSPORT.FI

JÄLLEENMYYJÄT